Bortaresor

Stötta Mjällby AIF på plats

PREMIÄR 2024 - ÅK MED TILL HISINGEN!

Söndag 31 mars är längtan äntligen över. Vi premiärspelar mot BK Häcken i Göteborg i Allsvenskans första omgång och det är dags att mobilisera Mjällbyfamiljen på nytt. Nedan följer samlad information om resan.

Tider och hållplatser
08:00 Strandvallen
08:15 Sölvesborg Station
08:30 Preem, Bromölla
08:50 Cirkle K, Kristianstad
09:20 McDonalds, Hässleholm

Åter i Blekinge cirka 22:30.

Uppladdning
Inför matchen har vi gjort klart med Kville Biljard Bar & Kök som ligger ett stenkast från arenan. Här mellanlandar vi för uppladdning mellan 12-15 innan gemensam marsch mot matchen med avspark 16:30.

Pris
De första 150 bussplatserna säljs för 250 kronor vuxen / 200 kronor ungdom (t.o.m. 16 år). Därefter höjs priset till 400kr/350kr. Priserna avser medlemmar i Sillastrybarna, är du inte medlem blir du det enkelt medan du bokar biljett.

Matchbiljetter
Matchbiljett ingår inte i priset. Vi återkommer med mer information om matchbiljetter så fort Häcken släpper dessa.

Listerlandet Reser

Listerlandet Reser är ett nytt koncept där Sillastrybarna tillsammans med Mjällby AIF bjuder in till en årlig gemensam resa för hela Mjällbyfamiljen, med målet att alla ska ha råd att åka med. 2023 testades konceptet för första gången då 3 busslaster med närmare 200 resenärer såg Mjällby bortabesegra Kalmar FF. 2024 satsar vi på att bli ännu fler. Håll utkik efter nästkommande Listerlandet Reser här på vår hemsida och i våra sociala kanaler.

Buss- och reseregler

Att stötta Mjällby AIF på bortaplan är en självklarhet för oss. Sillastrybarna strävar alltid efter att göra bortaresandet så tillgängligt som möjligt, för så många som möjligt och till så många matcher som möjligt. Att resa med Sillastrybarna betyder dock att du som resenär har ett ansvar att följa våra reseregler, vilka finns listade här.

Vid anmälan till någon av våra resor förbinder du dig till dessa regler. Att våra resenärer följer regelverket är en grundförutsättning för att vi ska kunna fortsätta arrangera resor i framtiden. Vid eventuella frågor hänvisar vi till reseansvarig vars kontaktinfo finns under kontaktfliken.