Bortaresor

Stötta Mjällby AIF på plats

IFK VÄRNAMO BORTA – 2 JUNI

Hållplatser och tider för resan

  • 12:30 Strandvallen
  • 12:45 Sölvesborg Resecentrum
  • 13:00 Preem, Bromölla
  • 13:20 Circle K, Kristianstad
  • 13:50 McDonalds, Hässleholm

Åter i Blekinge cirka 21:00.

Priser

  • Vuxen 250 kronor
  • Ungdom (t.o.m. 16 år) 200 kronor

Priser avser medlemmar. Är du inte redan medlem tecknar du medlemskap automatiskt via Tickster när du köper din bussbiljett.

Matchbiljett
Biljett till matchen ingår inte i priset utan köps på egen hand via denna länk.

Vid eventuella frågor, kontakta David Berggren på david.berggren@sillastrybarna.com

Listerlandet Reser

Listerlandet Reser är ett nytt koncept där Sillastrybarna tillsammans med Mjällby AIF bjuder in till en årlig gemensam resa för hela Mjällbyfamiljen, med målet att alla ska ha råd att åka med. 2023 testades konceptet för första gången då 3 busslaster med närmare 200 resenärer såg Mjällby bortabesegra Kalmar FF. 2024 satsar vi på att bli ännu fler. Håll utkik efter nästkommande Listerlandet Reser här på vår hemsida och i våra sociala kanaler.

Buss- och reseregler

Att stötta Mjällby AIF på bortaplan är en självklarhet för oss. Sillastrybarna strävar alltid efter att göra bortaresandet så tillgängligt som möjligt, för så många som möjligt och till så många matcher som möjligt. Att resa med Sillastrybarna betyder dock att du som resenär har ett ansvar att följa våra reseregler, vilka finns listade här.

Vid anmälan till någon av våra resor förbinder du dig till dessa regler. Att våra resenärer följer regelverket är en grundförutsättning för att vi ska kunna fortsätta arrangera resor i framtiden. Vid eventuella frågor hänvisar vi till reseansvarig vars kontaktinfo finns under kontaktfliken.