Om Sillastrybarna

Verksamhet och kontaktinfo

Vår verksamhet

Sillastrybarna är Mjällby AIF:s enda officiella supporterförening och har varit aktiv sedan 1992. Föreningen bildades med syftet att stötta Mjällby AIF med alla tillgängliga medel, i med- och motgång, på såväl hemmaplan som bortaplan. Förutom föreningens syfte att i första hand stötta Mjällby AIF verkar Sillastrybarna för en positiv läktarkultur och tar kraftigt avstånd från all form av våld, rasism och sexism på läktarna i Sverige. 

Genom åren har Sillastrybarna vuxit sig större och har idag mellan 4-500 medlemmar årligen. Bland medlemmarna finns Mjällby-supportrar i alla åldrar, inte bara i Blekinge med omnejd utan även utspridda över hela landet. Föreningen är politiskt obunden och välkomnar alla oavsett kön, ålder eller bakgrund.

Ett medlemskap i Sillastrybarna innebär att du stöttar föreningens verksamhet och möjliggör bland annat återkommande tifoarrangemang, bussresor till bortamatcher, framtagning av souvenirer och olika typer av events. Du får som medlem också flera förmåner, såsom billigare bussresor, rabatterade souvenirer, medlemsblad och andra medlemserbjudanden. Dessutom får du givetvis en röst på Sillastrybarnas årsmöte.
Kontakta oss

För generella frågor, vänligen kontakta oss på info@sillastrybarna.com eller via någon av våra sociala kanaler.

Ordförande
Patrik Thorell
patrik.thorell@sillastrybarna.com
0762-092639

Vice ordförande
Kristofer Rasmusson
kristofer.rasmusson@sillastrybarna.com
0738-162572

Medlemsansvarig
Anders Mattsson
anders.mattsson@sillastrybarna.com

Reseansvarig
David Berggren
david.berggren@sillastrybarna.com

Styrelsen 2023

Ordförande
Patrik Thorell

Ledamöter
Kristofer Rasmusson
Anders Mattsson
Elias Höghäll
Peter Olofsson

Suppleanter
David Berggren
Viktor Karlsson